Tuesday, September 28, 2010

#1Deus

Pencapaian terkini Machine X FC di 5 Fantasy Premier League.

Sila klik gambar untuk resolusi yang lebih jelas.



#1


#1



#1

#1

#1


No. 1 di 5 liga. Sekian.

27 comments:

J. Abdullah said...

jadah apa semua niii?

Linglung said...

macam tahi...ini update paling personal gua baca...kah kah kah!

Mr. Schomey™ said...

11 dengan 5 tak jauh deus. kau tungguuuuu

Liliyuli said...

elehh

-HanaMichi- said...

15 ngan 12 tu jauhhhhh.................chelsea.....chelsea!!

Koyuki said...

mls gua nak klik..lu jelaskan lah

¶A.K.I¶ said...

apa tu??

MOFASAD said...

selamat berblog kembali

deus X machina said...

kepada adik yuki dan adik aki, ini adalah fantasy premier league



mofasad

fakiu

MOFASAD said...

kuh kuh kuh

Jarr said...

gua syak lu lupa password blog lu neh..
kalau refer pada fantasy league lu tu, lu lagi hebat dari SAF...

Berd said...

Boringnya.

hiro said...

lu p mana ah?

relevan said...

Mana pergi lama ilang?..

Azuan said...

dah lama tak layan nie...hohoo

Frodo Baggins said...

tiba tiba lappy aku koma
cilake ... hapdet amende ni?

violetless said...

tak sangka hang camni...




























riak!

siggplus said...

mana review keserian manure united dengan bolton?

Paan Ovrtd said...

Pi join sokernet lah wei! LOLOL

zul efron said...

sori.. ai tak minat futbol!

oranglidi said...

pundek punya entri.

i like komen linglung.

faizal said...

ceh!

pakcik kordi said...

deus!what is the you!!!

Bert said...

lu pakai cheat ni, mana boleh..

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

kau gila ke deus??

gulagulahacks said...

nampak sangat lu join liga tak kompetitif..
keh keh keh.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)